Včlani se
Novice
Kategorije novic

Prekrivanje nepravilnosti z mineralnim korektorjem

26. maj 2014 - Ekoklub novice / Ličila in lepotni nasveti / Negovalna kozmetika in olja

Prekrivanje nepravilnosti z mineralnim korektorjem

Mineralni korektor zagotavlja boljšo prekrivnost kot mineralna podlaga. Primerni so za prekrivanje temnih kolobarjev, rosacee, aken in drugih nepravilnosti. Na voljo so v štirih različnih odtenkih kože in dva posebej formulirana barvna korektorja.  Zelen Blush Away zakrije rdečico in barvne madeže, rumen PeepO korektor pa je namenjen zakrivanju temnih kolobarjev pod očmi .

Najboljši način za nanos korektorja je uporaba korekturnega čopiča. Ščetine čopiča so mehke in ne bodo povzročile draženja kože.  Nanos s prsti ni priporočljiv, saj tako skupaj s korektorjem nanesete tudi umazanijo, bakterije in odvečna olja.

Korektor lahko uporabite pred ali po nanosu mineralne podlage, le pri barvnih korektorjih je priporočljivo, da jih nenesete pred nanosom podlage. Za boljšo prekrivnost lahko nanesete korektor tudi v plasteh ali pri nanosu uporabite gobico, na katero se zajame več mineralnega prahu in s tem nanesete več korektorja naenkrat.

Pomembno: če je le možno, preverite prekrivnost s korektorjem pri dnevni svetlobi.

Namig: Če želite doseči boljšo prekrivnost z mineralno podlago, lahko nekoliko korektorja zmešate s svojim odtenkom podlage in vse skupaj nanesete s kabuki čopičem. Vendar le, če se korektor in podlaga barvno ujemata. Nikoli ne mešajte s svojo podlago barvnih korektorjev, kot sta Blush Away in PeepO.

Pripravila: Nina Jaušovec – Lily Lolo Slovenija

Ostali članki:

Kako zagotoviti dolgo obstojen nanos mineralnih ličil?>>

Pripravite anticelulitni tretma kar doma>>

Naravna nega ustnic>>

Mineralna podlaga za hladne, zimske dni>>