Včlani se
Novice
Kategorije novic

Naravna nega ustnic

22. februar 2014 - Ekoklub novice / Ličila in lepotni nasveti / Negovalna kozmetika in olja

Naravna nega ustnic

Rdeča na ustnicah izraža čutnost in zapeljivost, roza poudari naravnost in nežnost, oranžna deluje sveže, rjava naredi močan vtis. Katero barvo za ustnice izbrati je odvisno od osebnosti, tipa kože, priložnosti, dogodka in nenazadnje tudi oblačil. Poleg barve pa zelo pomembno vlogo igra tudi nega ustnic.

S starostjo ustnice izgubljajo polnost in so videti tanjše. Z uporabo bleščil/lip glossov ustnicam ponovno dodate volumen in ustvarite njihov polni izgled. Bleščice odbijajo svetlobo, kar navidezno naredi ustnice bolj polne.

Negovalne sestavine kot ricinusovo in jojobino olje ter čebelji vosek so osnovne substance, ki naredijo tanko in občutljivo kožo ustnic, voljno in mehko. V naravni kozmetiki silikonska olja niso dovoljena, čeprav le-ta omogočajo dolgo obstojnost, vendar so popolnoma sintetično pridobljena. Naravni izdelki za ustnice se morajo torej večkrat nanesti, niso tako obstojni, vendar so iz popolnoma naravnih sestavin in zagotavijo nežen in mehak občutek na ustnicah.

Lily Lolo bleščila so narejena po 100% naravni formuli in vaše ustnice izdatno vlažijo. So v priročni embalaži, ki je kot nalašč za vašo torbico ali žep. Vsebujejo jojobo, ki zaščiti ustnice pred zunanjimi vplivi, jih neguje in vlaži. Dodan čebelji vosek je naravni blažilec, ki kožo pomirja in preprečuje izsušitev ustnic. Obogatena so z blago naravno aromo s čokoladnim priokusom. Skrbno izbrana naravna formula tudi zagotavlja, da bleščilo na ustnicah ni lepljivo. Za popoln izgled izberite odtenek, ki se ujema z barvo rdečila.

Namig: Če želite še dodatno povečati učinek polnih ustnic, nanesite svetlikajoč osvetljevalec (priporočamo Lily Lolo Star Dust) na sredinski del spodnje in zgornje ustnice. S tem trikom še dodatno povečate intenzivnost in polnost ustnic.

Pripravila: Nina Jaušovec – Lily Lolo Slovenija