Včlani se
Novice
Kategorije novic

Energijsko čiščenje z refleksoterapijo

10. avgust 2015 - Ekoklub novice / Za telo in duha / Zdravje

Energijsko čiščenje z refleksoterapijo

Človeka ne sestavlja samo fizično telo, ampak tudi čustveno in mentalno telo. Vsi stremimo k ravnovesju in refleksoterapija je eden od načinov, kako lahko to ravnovesje vzpostavimo ali pa ohranjamo.
Refleksnoconska masaža temelji na spoznanjih o enotnosti in nedeljivosti človeškega individuuma ter principu kozmične energije, ki je univerzalna in vseobsegajoča, hkrati pa neločljiv sestavni del slehernega bitja. Ljudem vrača voljo do življenjske aktivnosti, zmanjšuje stres, odpravlja bolečine in lajša večino bolezenskih stanj, ki jih poznamo pod skupno oznako psihosomatske bolezni.
Refleksoterapija je učinkovita kot oblika energijskega čiščenja. S pomočjo refleksoterapije terapevt odstranjuje energijske blokade, s čimer ponovno sprosti tok življenjske energije, telo se očisti in razstruplja, prekrvitev organov pa izboljša. Med dobrodejnimi učinki so tako sprostitev, krepitev spanca, pospešitev krvnega obtoka, izboljšanje koncentracije in mentalnih funkcij, stabilizacija čustvenega ravnovesja, lajšanje bolečin, blagodejen vpliv ima na psihične in fizične motnje… s tem pa izboljšuje kakovost življenja.

Poleg terapevtske uporabe je tovrstna masaža priporočljiva tudi kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja in dobrega počutja.

V avgustu si lahko 45 minut refleksnoconske masaže stopal privoščite za 24.99 EUR. Vabljeni na Lavrico v Kozmetični salon Nuelle.

Več o ponudbi preberite tukaj>>