Včlani se
Novice
Kategorije novic

Želimo vam….

24. december 2015 - Ekoklub novice / Zdravje

”Naslednje leto prinaša izkušnje, ki smo jim lahko kot le kot skupnost. Vsak korak, ki smo ga na tej poti že storili šteje. Še naprej vam želimo veliko prisotnosti, s katero boste izbirali, gradili in soustvarjali ta čas in prostor. ” (Sanja Lončar in skupina Skupaj za zdravje človeka in narave)

”Naj vas tudi v 2016 čaka veliko lepih trenutkov …” (Karmen, Jasno in glasno)

”Ena želja- pravičen svet!” (Živa, 3MUHE)

”Vsem želim, da bi lahko vase sprejeli mir, ljubezen, bližino in toplino, kajti le tako si jih bomo dovolili začutiti, doživeti v sebi, jih dajati v odnosih naprej in jih hkrati sprejemati od drugih.” (Sandra, Zelena trgovina)

” Vsem članom Eko kluba želim prijetne in zadovoljne praznike ter upam, da bomo v letu 2016 skupaj na naravi prijazen način soustvarjali trenutke in z odgovornim potrošništvom krojili lepšo prihodnost za nas in za vse prebivalce tega planeta.” (Martina, Yanumi 100% karite organic)

”Želim nam, da bi si ŽELELI. Da bi pustili želji, da se medi in si jo šele nato uresničili. Pa magari čez pol leta ali leto. Da bi bili veseli, da imamo manj, a tisto odlično ter zdravju in naravi prijazno. Pa želim nam ČAS. Da bi bilo 24 ur na dan dovolj za vse, kar BI in kar je TREBA.” (Andreja, Oblike narave)

“Želimo vam, da v prihajajočem letu storite največ za svojega duha in telo.” (Nataša in Primož, Svet je lep)

”Praznični dnevi naj vas napolnijo s tistim, kar boste najbolj potrebovali v prihajajočem letu 2016, ki mu zagotovo ne bo primanjkovalo izzivov :) .” (Lana, Oaza sonca)

”Dragi ljubitelji naravnega! V novem letu 2016 vsakemu posebej želim predvsem veliko smeha, dobre volje in notranjega miru. Kar pa je najpomembnejše- zadovoljstvo v vsem kar počnete (pa naj gre za delo ali za proti čas). In zapomnite si – VSAK DAN JE DARILO! :) ” (Tina, Zdrava narava)

”Iz srca želim prijetne, tople in iskrive praznične dni. Naj bo veliko nasmehov, iskrenih objemov in drobnih pozornosti, ki nam lepšajo dni. Srečno!” (Nina, Lily Lolo)

”Želiva vam Mir, Ljubezen, Spokojnost, Srčnost,… vse tiste stvari, ki jih ne moreš kupiti, a so najpomembnejše.” (Ida in Nina, Eko pleme)

”Sr(e)čno naj bo iztekajoče leto in prihajajoče 2016. Zakorakajte vanj v svobodi, ljubezni, radosti, miru in harmoniji. S sabo in svetom. Naj se vam smeji srce, iskrijo oči in poje duša. Naj vas spremljajo blagoslovi, majhni in veliki, vsak trenutek, vsak dan.” Z ljubeznijo, Maja (Amalu)

”Zahvaljujemo se vam za vso podporo, ki nam jo nudite pri našem delu, zelo dragocena je. Želimo vam prijetne praznične dni, v novem letu pa naj se vam uresničijo sanje in izpolnijo vsaj največje želje. Naj bo prihajajoče leto tako, da bomo na koncu rekli: “Dobro je bilo tole leto 2016.” Srečno! (Društvo Lajka)