Včlani se
Novice
Kategorije novic

Tudi vas muči seneni nahod?

31. marec 2015 - Ekoklub novice / Zdrava prehrana in recepti / Zdravje

Tudi vas muči seneni nahod?

Pomlad je tu! Končno se je začela prebujati narava, ptički čivkajo, sonce greje in trava postaja vedno bolj zelena….pa vendar ni tako brezskrbna, kot bi lahko bila. Ko cvetijo določene rastline, ima veliko ljudi težavo, ki je zelo neprijetna: Seneni nahod! Seneni nahod je le ena od vrst alergij, ki preganjajo sodobnega človeka, saj postajajo alergije zaradi nezdravega in hitrega načina življenja vse bolj pogoste. V zadnjih 30 letih se je pogostost alergij podvojila in strokovnjaki ocenjujejo, da ima alergijo že več kot tretjina otrok. In sedaj ključno vprašanje:

KAJ LAHKO NAREDIMO? Poleg izogibanja alergenom in uživanja zdravil se lahko poslužujemo tudi naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih za preprečevanje alergij in lajšanje simptomov uporabljali že v tradicionalni kitajski medicini. Študije so namreč pokazale, da lahko mešanice medicinskih gob Agaricus blazei, Hericium in Grifola naravno preprečijo pojav znakov alergij in preobčutljivosti, seveda ob rednem uživanju v času pojava alergije. Mešanica namreč zavira izločanje protiteles, ki povzročajo neprijetne simptome, kot so srbečica, kihanje, smrkanje, zamašen nos in podobno. Za lažje preživljanje prostega časa brez alergije, vam priporočamo mešanice medicinskih gob iz ekološke pridelave, ki jih najdete na strani>>

Gobe so pridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ai težkih kovin. Izdelki so v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizvedeni v Sloveniji in se ponašajo z veganskim in eko certifikatom.

Vas zanima več o medicinskih gobicah In-Life? Vabljeni na promocijo:

- 16.4.2015, predavanje o gobicah in oljih Yanumi 100% organic v trgovini BIOSVET- MARIBOR (po predavanju rudi možnost osebnega svetovanja)

Avtor: Meta Povž, www.in-life.si