Včlani se
Novice
Kategorije novic

Naravno, vendar v trendu

3. marec 2014 - Ekoklub novice / Ličila in lepotni nasveti

Naravno, vendar v trendu

Letošnje make up zapovedi za pomlad/poletje 2014 so že znane. Nude look na celotnem obrazu, svetle pastelne barve na očeh, ustnice v barvi rdeče jagode ali divje oranžne, senčenje oči s svežo zeleno senčko ali globoko vijolično, vse to nam prinašajo modne smernice za pomlad.

Če ste se odločile za bolj zdravo izbiro ličil ste lahko tudi z naravnimi ličili zelo modne, saj imate  na izbiro prav vse make up novosti. Z ZAO  make up boste zagotovo zablestele, in krati nosile zdrav in naraven make up.

ZAO je povsem naraven make up  in ne vsebuje sestavin petrokemične  industrije,  konzervansov kot so parabeni,  phenoxyethanola,  mineralnih  olj,  parafinov,  polysorbatov, EDTA, BHT, BHA.

Ne proizvodi in ne sestavine  niso testirani na živalih.

Zagotovo boste najbolj trendi, z oranžno šminko v metalik odtenku Copper št. 407, to metalik oranžno barvo je najbolje kombinirati z rahlim nude make upom. Zelo malo senčenja na očeh ter, rdečilo za lica v barvi opeke. Seveda je brezhibna polt s tekočim, mineralnim ali kremnim pudrom obvezna.

Če ste ljubiteljice zelene barve boste to pomlad prišle na svoj račun. Moderna zelena v prelivajočih tonih od svetlo zelene do temno zelene je zelo in. Oči lahko obrobite z črnim svinčnikom ali črtalom za oči. Uporabite lahko senčko Pearly tourquise št. 109 ali Pearly gray green št. 108.

Za nude videz pa vam ZAO priporoča mat senčko Brown beige št. 202, ali svetlečo senčko za oči Golden sand št. 105, rdečilo za lica v opečnati barvi Brick- red št. 324, ter nude šminko  Dark nude št. 467  ali  rahlo rožnato svetlečo šminko v odtenku Pearly pink št. 402.

Pripravila: Ida Horvat- Eko pleme

Obiščite njihovo spletno stran>>