Včlani se

Dogodek: Brezplačno predavanje o aromaterapiji- Logatec

Nov
10

Aromaterapija v jesenskem času – brezplačno predavanje

  • Datum :November 10, 2016 – November 10, 2016
  • Ura :19:00 PM – 20:30 PM
  • Lokacija :Knjižnica Logatec
  • Cena :Brezplačno!
  • Predavatelj(i) :

Na predavanju boste izvedeli več o aromaterapiji, to je veji komplementarne medicine, ki uporablja eterična olja za ohranjanje zdravja in psihofizičnega ravnotežja. Je preprosta in koristna v vsakdanjem življenju, saj nam ponuja raznovrstne načine uporabe, s katerimi si lahko polepšamo življenje in olajšamo prenekatero težavo. Govora bomo o tem, kaj so eterična olja, njihove lastnosti, na kaj morate biti pozorni pri nakupu, na kakšen način in kako jih varno uporabljati, z glavnim poudarkom na uporabi v jesenskem času.

Jeseni si z eteričnimi olji lahko pomagamo tako preventivno kot kurativno, in sicer za dvigovanje odpornosti imunskega sistema, za lajšanje prehladov, grip, respiratornih težav, pri problemih s kožo, za dviganje nivoja energije, koncentracije ter dobrega razpoloženja… Izvedeli boste tudi, kako jih lahko s pridom uporabite za ohranjanja zdravja vaših otrok. Na predavanju se boste naučili marsikaj novega, dobili odgovore na vaša vprašanja o eteričnih oljih in odnesli s seboj mnogo koristnih receptov. Imeli boste tudi čudovito priložnost povohati kakšno eterično olje, o katerem ste le brali, pa vas zanima, kakšnega je vonja ter kot vedno bo na voljo tudi čas za vaša vprašanja.

Predavanje vodi Melani Kovač, ki je mednarodno priznana aromaterapevtka. Je strokovnjakinja tako za angleško holistično kot francosko klinično šolo aromaterapije.

Obvezne prijave na: prijave@aromainstitut.si