Včlani se

Andreja priporoča nekaj, kar boste uporabljali vsak dan

Podarite katerega od lepih in pametnih izdelkov Nature’s Design za najbolj naraven način revitalizacije vode. Če želite podariti nekaj lepega, dobrodejnega in uporabnega, je to zagotovo prava izbira.

Karafe, kozarci, steklenice in drugo niso le čarobnega videza, ampak tudi čarobno delujejo na vodo. Voda se v njih res krasno počuti, kar obdarovanec občuti že s prvim požirkom, saj postane voda iz pipe mehka in nežna kot studenčnica.

Zakaj je tako, kaj pravijo zadovoljni uporabniki, lahko preberete TUKAJ.

Kaj izbrati za 50 €?

Ker so vsi izdelki res krasni in blagodejni, odločitev zagotovo ne bo lahka. Nekaj namigov:

Čudovita karafa Aladin, ki je blagodejen dom za 1,3 litra vode. Če želite podariti tako, ki je spodaj obogatena še z rožo življenja, pa še nekaj malega doplačate.

Vrč Cadus, ki sprejme 1 liter tekočine in je spodaj obogaten z belo rožo življenja za širino zaznavanja.

Set 6 kozarcev Mythos z afirmacijami. Poleg tega, da vsi revitalizirajo vodo, ima vsak tudi svojo afirmacijo (ljubezen, varnost, harmonija, sproščenost, svoboda, zdravje), ki prek vode prihaja v nas in nam tako pomaga do realizacije.

Revitalizacijski komplet: kozarec Mythos z afirmacijo po izbiri, in steklenica v pluti Lagoena, energijski krožniček v bombažni vrečki.

Revizalizacijski komplet za v torbico: steklenica v pluti Lagoena, sprej za ionizacijo prostora Air Ion in obraza, slamica Calamus za revizalizacijo vode.

Revizalizacijski komplet dom-služba: pollitrska karafa Delicate za uporabo doma in pollitrska steklenica Lagoena v pluti za v službo.

Revitalizacijski komplet hrana-pijača: velik energijski krožnik (steklo) ali energijski podstavek (za vroče posode: pluta, glina) za revizalizacijo hrane in pollitrska steklenica v pluti Lagoena ali pollitrska karafa Delicate.

P.S.: Če se ne morete odločiti, jo pokličite in zaupajte, za koga iščete darilo, pa vam bo pomagala izbrati

Andreja tel.: 040 626 427 

www.oblikenarave.si

Karafe  Kozarci z afirmacijami