Včlani se

Želite postati naš partner?

Dobrih poslovnih partnerjev se ne da najti z brskanjem po internetu. Eko klub združuje poštena, srčna in ekološko naravnana podjetja. Imate takšno podjetje tudi vi? Pridružite se partnerjem, ki imajo različne dejavnosti, a enako ciljno skupino.

Zakaj je nastal Eko klub?

Vedno bolj spoznavamo, da ima »sodobni« način življenja poleg prednosti tudi številne slabosti. Veliki nakupovalni centri so brez duše in pristnega človeškega stika ter polni navidezne pestrosti in kakovosti.

Eko klub je nastal kot alternativa »sodobni potrošniški družbi« in splošnemu prepričanju, da Slovenci skrbimo le vsak za svoj vrtiček. Verjamemo, da je povezovanje prava smer. Da lahko skupaj dosežemo več ljudi in več ciljev. Zato skupaj ustvarjamo prostor, kjer se partnerji lahko med seboj povezujejo, delijo izkušnje, znanja, se skupaj predstavljajo na sejmih in drugih dogodkih.

V Eko klubu smo povezani ponudniki kakovostnih ekoloških izdelkov in storitev. Gre za mala in srčna podjetja, ki temeljijo na osebnem pristopu. Eko klub temelji na poštenju na vseh nivojih poslovanja, odgovornosti, zaupanju in kakovosti. To gradi zaupanje in kakovost, ki je naš vezni material za prihodnost. In to dragoceno ozadje presega tisto, kar je mogoče prebrati na etiketi izdelka.

Svoje delo opravljamo z vnemo in dobro energijo. Če imate podjetje in imate pri svojem delu podobne vrednote in prepričanja, vas vabimo, da se nam pridružite.

Klasično trženje ni za nas. Bodimo preprosto mi. Naše znamke, naša podjetja in Eko klub bodo rastli, ko se bodo ta razmerja spremenila v nekaj dobrih prijateljev. In to je win win situacija. In to je naš Eko klub.

Prisrčno vabljeni,
Sandra Klemenc,
Ustanoviteljica Eko kluba

Postani naš partner – izpolni spodnji obrazec, poklicali vas bomo in se pogovorili. Uspelo nam bo!

Ime in Priimek *

Ime organizacije/podjetja*

Naslov (ulica, ulična številka, pošta, kraj) *

e-pošta *

GSM/Tel. *

Par stavkov o tem, zakaj se odločate za partnerstvo, kaj lahko ponudite klubu*

 

Hvala!