Včlani se

ZELENA TRGOVINA, spletna trgovina in trgovina BTC Ljubljana

Zelena trgovinaLjubljana, BTC dvorana A-klet

T: 01 810 90 32
M: 040 591 170
Pokličite za katalog

E: info@zelenatrgovina.si

www.zelenatrgovina.si

Ugodnost: 5% popust na vse izdelke v spletni trgovini in trgovini v Ljubljani, 15% popust na izdelke iz eko latexa Naturna


Vsi izdelki v Zeleni trgovini imajo neko posebno zgodbo in skupno nit: so prijazni do narave, neškodljivi za živali, naravni in zdravi za ljudi. Pozorna sem, da izbiram le izdelke, za katere vem, kje so narejeni in kako celoten proces od njihovega nastanka do trgovskih polic vpliva na okolje in družbo.V ponudbi boste našli naravno kozmetiko, ekološka čistila, superhrano, dekorativne izdelke ter čokolade in kavo Fair Trade, olja za nego telesa in obraza, nakit iz 100 % ekoloških materialov, otroška oblačila, posteljnino, brisače, kuhinjske krpe in ostale izdelke za dom iz organskega bombaža.Posebej naj izpostavimo ležišča in vzglavnike iz eko lateksa, pod lastno blagovno znamko Naturna. Narejeni so v Sloveniji, od začetka do konca brez škodljivih kemikalij. Strokovno svetovanje ob izbiri ležišč ter naravni in zračni materiali, so zagotovo najboljša osnova za vaše prijetno, mirno in zdravo spanje.

Oglejte si kratek intervju o ležiščih ter zdravem spanju in se ”sprehodite” po trgovini- z Natašo Bešter v oddaji Za zdravje: