Včlani se

OAZA SONCA – Lana Mihele s.p.

Lana Mihele s.p.
Dolenjska cesta 373, Lavrica – Škofljica

M: 031 533 277
E: lana.mihele@gmail.com

www.oaza-sonca.com

Ugodnost:


10% popust na pakete in 5% popust na posamične storitve (ne velja v času akcije)
Že pri odločitvi za študij na Ekonomski fakulteti sem vedela, da to ni to… In z diplomo v žepu se je moje iskanje nadaljevalo. Želela sem enkrat najti tisto, kar me veseli, izpopolnjuje… s čim manj kompromisov. Kar mi je bilo jasno, je bilo, da hočem delati z ljudmi in za ljudi. Po nekaj letih dela na različnih delovnih mestih me je pritegnil študij prostega časa in turizma in tako sem magistrirala na nizozemski Wageningen University. Po vrnitvi v Slovenijo pa sem se znašla ponovno med črnilom (že od prej me je navduševala kaligrafija), saj sem ‘odkrila’ grafologijo.

Nenazadnje pa me je pot pripeljala na tečaj masaže, ki je pomembno zaznamoval moje življenje, saj sem sprejela tisto, kar sem prej dolgo odklanjala. A … kar se mora zgoditi, se zgodi. Svoja pretekla znanja in izkušnje z različnih področij so se začela prepletati z novimi, ki pravzaprav – imam občutek, da pravzaprav niso nova, so del mene.

To je le nekaj postaj v mojem dosedanjem poklicnem življenju, ki tudi nikakor niso zadnje.

Seveda pa poleg uradnih šol za številne lekcije skrbi tudi šola življenja, ki ji ne zmanjka učnega programa… In jaz sem se odločila biti pridna učenka ;) .

V veselje mi je, kadar si lahko na tak ali drugačen način drug drugemu obogatimo svoja življenja.