Včlani se

Včlanite se! – Eko Pleme

5 RAZLOGOV ZA:

  1. Kakovostni eko izdelki in storitve
  2. Brezplačne Eko e-novice
  3. Ekskluzivne ugodnosti za člane
  4. Vabila na dogodke Eko kluba
  5. Osebni pristop in poštenje

PREMIUM MAKE UP in
VEGANSKA PRESNA KOZMETIKA, Eko pleme

Vsa polja označena z * so obvezna!

Ime *

Priimek *

Ulica

Poštna številka

Kraj


Elektronski naslov *

Naša zaveza:

  1. KAKOVOSTNI EKO IZDELKI IN STORITVE - Naši partnerji so preverjeni. Nudijo kakovostne eko izdelke in storitve po pošteni ceni. Gotovo jih veliko med njimi že poznate, nekaj pa gotovo še ne, zato vam jih bomo predstavili.
  2. BREZPLAČNE EKO E-NOVICE - V elektronskem nabiralniku vas bodo vsake toliko (največ enkrat tedensko) pričakale naše novice z zanimivostmi, ugodnostmi, recepti, uporabnimi nasveti …
  1. EKSKLUZIVNE UGODNOSTI - Člani boste obveščeni o posebnih ugodnostih, samo za vas. Ugodnosti boste uveljavljali s člansko izkaznico in s posebnimi kodami, ki jih prejmete ob vpisu.
  2. VABILA NA DOGODKE EKO KLUBA - Vsaj enkrat na leto bomo skušali s festivalom Eko klub gostovati v vaši bližini. Pričakujte zanimiva predavanja in delavnice.
  3. OSEBNI PRISTOP IN POŠTENJE - Naše delo temelji na osebnem pristopu. Radi se pogovorimo z vami in vam prisluhnemo. V tem smo drugačni od velikih trgovskih sistemov. Če potrebujete nasvet, vam damo takega, ki bo v korist vam, ne naši denarnici.

SPOŠTOVANJE ZASEBNOSTI.

O vaših nakupih ne vodimo nobene evidence. Članska vizitka ni oštevilčena in jo imate le za koriščenje ugodnosti na fizičnih lokacijah naših partnerjev.

Tu označujete, da dovoljujete uporabo osebnih podatkov, izključno za namene Eko kluba. Zavezujemo se, da bomo ščitili vašo zasebnost. V skladu s slovensko zakonodajo bomo varovali vse osebne podatke članov pred dostopom tretjih oseb, podatke pa uporabljali in shranjevali (neomejeno oz. do pisnega preklica privolitve članov) skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ((Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Članu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/2004).